Course Content
Conclusie
0/1
Communiceren en counteren op sociale media
About Lesson

Over deze module

 

Sociale media zijn een essentieel instrument voor communicatie en interactie in het huidige digitale tijdperk. Het stelt individuen in staat om in realtime verbinding te maken en informatie te delen, over verschillende grenzen en tijdzones heen. Sociale media zijn ook een platform geworden voor bedrijven en organisaties om met hun klanten in contact te komen, hun producten te promoten en hun merkbekendheid te vergroten.

Sociale media kunnen echter ook een bron van desinformatie, desinformatie en propaganda zijn, waardoor het voor mensen met kwade bedoelingen gemakkelijker wordt om leugens en nepnieuws te verspreiden. Daarom is het van cruciaal belang om valse informatie te kunnen herkennen en tegen te gaan.

Na voltooiing van deze online module en eenheden zullen leerlingen/lezers zich bewust kunnen worden van de wisselwerking tussen hoe sociale media werken, wat online geweld is en hoe dit te herkennen en aan te pakken, hoe gevoelige onderwerpen te communiceren en hoe beledigende opmerkingen te bestrijden. en/of verklaringen.

We moeten ons ervan bewust zijn dat sociale media een krachtig communicatiemiddel zijn waar individuen en bedrijven profijt van kunnen hebben, maar dat het ook uitdagingen met zich meebrengt op het gebied van desinformatie en nepnieuws.

Over deze module
Join the conversation
Scroll to top